fredag 28. november 2008

G'day mate!



Hei,

Nå har vi snart vært borte i 3 uker (ikke lat som dere ikke teller dagene:P)
Det tok litt tid, men nå føler vi oss virkelig hjemme i leiligheten. Det har ennå ikke flyttet noen inn sammen med oss, Jess:P så vi har hele leiligheten for oss selv. Kanskje det er oss og rotet våres som er problemet, men vi velger å tro at det er den dårlige/missvisende annonnsen som ligger ute på gumtree.com.au, det står på en måte at det er 3 mannsleilighet med 2 soverom. Så når de kommer å ser at det skal være 3 på et rom og 2 som bor der fra før, så er det ikke mange som biter på. Men vi klager ikke:P Vi trives:D
I går laget vi taco og inviterte Oda. Vi spiste og så film. Blir mye flim siden været ikke har vært så bra i d siste. Men det skal snu etter helgen, så da blir det bading.

Jobbsøking:

Ja vi har begynt. Men litt nesvøs etter vi snakket med ei som har vært hær i 2 ½ måned og ikke fått seg jobb. Men vi håper det ordner seg. Levert ut noen CV'er, men ikke noen tilbakemelling enda.
Har sett oss ut noen plasser som vi kunne tenkt oss å jobbe på og skal skrive søknad til hver av plassene. Da vi var innom Wake Up!-hostel i dag for å hente post. Taxtfile number og pinkode til Andreas' australske bankkort. Og kun pinkode til Randi-Lise. Hun har fått sitt taxtfile number. Iallefall, det er en vegg der hvor det henger jobbannonser, solgsannonser osv. Der fant vi en som tilbudte 1000$ uken. Men det stod ikke noe om hvordan jobb det er. Men vi skal ringe i morgen og høre.

Vi har enda ikke sett noen farlige dyr (them camelspiders for instance), før i dag. Da Andreas plutselig befant seg på kjøkkenet face to face med noe grønt. To fryktinngytende øyne kikket meg rett inn i øynene. Og jeg i dyrets. Silence. Vi holdt blikket. Stirrekonkuranse. Helt til jeg la merke til to lange svarte følehorn som vibrerte. Jeg ropte på Randi-Lise. Hun kom å slapp ut gresshoppa.

Onsdag var festdag. Etter mye skryt om utestedet «The Eastern» fra Oda. Bestemte vi oss for å sjekke det ut. Oda som fungerer som støttekontakt fortalte oss om en hvitvin som hette «GoldenOak». Vi dro til «Woolworths» for å finne denne, tydeligvis ganske billige vinen. Da vi endelig fant den tok Andreas fram «Dry White»-typen. Randi-Lise pekte på «fruity»-typen og trodde kanskje den var den riktige. Jeg flirte og sa at det var det hvertfall ikke. Den kostet foresten 49,- norske for 4 liter. Vi kom til Oda, satte oss ned og la merke til at vi drakk feil type vin. Det var nemelig «Fruity»-typen som var den riktige. Så vi satte der da med sur/bitter hvitvin istedenfor søt/rund god hvitvin. RANDI-LISE HADDE RETT. Men vi klarte å ha ned nesteparten før vi pekte nesa mot THE EASTERN.

The Eastern. 4 etasjer. Mye folk. Og irriterende staff. Klokken 2 satt vi i taxi på vei hjem. Jeg gikk å la meg mens RL satte seg på skype for å snakke martinpuzn sin. Dagen derpå fant vi ut hvorfor vinen var så billig. Vi kan vel mildt si at vi var litt ekkel form dagen etterpå. Og dagen etter det. Altså i dag. Men nå 2 dager etter er vi endelig i form igjen.

Idag dro vi inn til Sydney for å hente den siste poseten vi har fått, vi hater å innrømme det, men det var drittvær i dag. Søkkblaut ble vi på en 2 minutter gå tur, men som trøst føltes vannet varmt.
I morgen fortsetter jobbsøkingen.

-Skalla og Brunetta

4 kommentarer:

bool sa...

Dere ble riktig fine med nye frisyrer. Ikke klag over varmt regn, her har det vært kald, og noen ganger så kaldt at det fryser. Det kalles for snø. Ikke at vi skal klage, hvit jul i sikte og greier:) Fint å lese at dere trives og slipper som samboere dere ikke kjenner, evt kommer til å like/mislike. Lykke til med jobbsøknader og husk, dersom noe virker for godt til å være sant, - så stemmer det som regel.

jumpingaustralia sa...

Haha :D Ah, deilig da.. tipper jeg kommer litt til å savne hvit jul jaap. Mm, var det jeg tenkte jeg og :p

EatPete sa...

Hei.Tydelig at dere trives nå og har blitt litt husvarme. Fint at dere trives med leiligheten og lykke til med jobbsøkingen, det dukker vel opp noe etterhvert. Vi gratulerer så mye med dagen, er litt langt å reise for å få smake kake i år. Kos dere og nyt dagene.
Hilsen EatPete.

bool sa...

GRATULERE MED DAGEN I DAG, ANDREAS.
Sikkert rart å feire bursdagen sin på sommeren? Sol, sjø og bading :)