lørdag 15. november 2008

Feil dag.

Hei,

Nå tror vel alle dere at vi sitter på flyet på vei til Sydney. Feil. Da vi bestilte reisen booket vi 7 dager i Hong Kong. Siden vi rundt 12-2 på søndagen regnet vi med det som en dag. Søndag, mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag. 7 dager. Men nei.

Vi sjekket ut av hotellrommet, tok Taxi til flyplassen, ventet 3 timer for å sjekke inn. Da vi kom til skranken sa fyren "Your plane leaves tomorrow". Panneklask. Oppgitt gikk vi ut av køen og prøvde å forstå hva som var feil. Visste seg at da vi bestilte hadde hun booket 7 nettet og 8 dager.

For å ordne opp i dette hadde vi to valg.

1. Ringe hotellet, forklare feilen. Ta taxi tilbake til hotellet med all bagasjen. Sove
der, ha være ute av hotellet før klokken 12, og så dra til flyplassen med taxi.
2. Finne en plass å sove ved flyplassen

Vi valgte nr. 2. Først gikk vi å spurte hvor mye hotellet kostet for 1 natt med dobbelrom.
"2000 Hong Kong" svarte mannen. Nekt. Vi spurte om noen billigere muligheter og ble sendt til en slags Arrival Lounge. for 600 HK$ fikk vi spise og drikke så mye vi ville, dusje, 2 gratis middager, og viktigst, sove. Veldig nice og eksklusiv plass.

Så nå har vi nettopp dusjet oss i VARMT vann med ORDENTLIG stråle. Deil. Sitter i et hjørne med 2 bord og 4 stoler som vi har okkupert. RL har trøbbel med laptopen, så hun sitter på stasjonær, en plass i lokalet, mens jeg sitter på lille søte laptopen min.

Flyet går i morgen klokken 19:20! Det vet vi!

Vi gjorde det beste utav feilen og ble godt fornøyd. Hihi.

3 kommentarer:

HHJ sa...

Ka me en kalender?

bRO sa...

haha! sånn kan d gå! man ler av d i ettertid! sitter på hytta t torri å drikker å koser oss nå, har bada i jacuzi 2 dager på rad i tilsammen 10 timer! hehe

jumpingaustralia sa...

Haha, hørtes greit chill ut ja !: D har du nett der?