mandag 24. november 2008

"Home, sweet home"

Hei,

Nå har vi nettopp stått opp, litt seint men. Var en lang dag i går, og vi var tidlig opp. Så vi tok det vel litt igjen i dag. Klokken til oss er 13:53, men vi har vært våken en time liksom.

I går var vi på «RSA-kurs». Responsible Serving of Alcohol-kurs. Noe vi trenger for å få jobb på restaurant, bar, hotell og ja. Alle plasser som serverer alkohol. Det er veldig strenge alkohol-regler i Australia. Kan få opp til 11,000$ om man har en veldig full kar, eller dame, på den lisenseRTE plassen. Det startet 10:15 og varte til rundt 1600. Etter det dro vi til Westfield. Det store kjøpesenteret rett oppi gata jeg tror vi nevnte? De er 3-4 svære bygg sammenslått. Der kjøpte vi middag, solkrem og andre nødvendige ting.

Andreas begynte å steke kjøttdeigen mens RL startet og åpne og gjøre klart ting. Da hun åpnet mais-boksen fant hun ut at det var mais-mos, noe som var KRISE, så hun stakk for å kjøpe ordentlig mais på butikken. Og skittles til meg. I love them skittles. Hun kjøpte seg m&m. Etter vi hadde spist den, helt objektivt, nydelig maten, satt vi på filmen vi hadde leid. Brooklyn Rules. En mafia-film. Den burde dere se. Var ganske bra. «Turtle» fra Entourage spilte i en av hovedrollene.

I dag står skriving av CV og frisør på agendaen. Andreas skal klippe seg kort/skinna. Og Randi-Lise er «TBA – To Be Announced».

I morgen er det jobhunt på G.

-Andreas og Randi-Lise

4 kommentarer:

bRO sa...

hehe. koffer leid dokker den da? tror den ligger blandt filman æ ga dere! hehe. elr så har jeg den på DVD, en av delan ifall! hehe

bool sa...

jaja, det blir vel slutt på slaraffenlivet fra og med i morgen da? -med ny frisyre og ståpå humør så blir det vel jobb på begge to snart. Hva er forresten skittles, noe spiselig eller slang for noe jeg ikke forstår? Har dere fått noen medbeboere enda, eller...
PS. send bilder da

jumpingaustralia sa...

Tror det er på DVD du har den ja bro :D Blir nok jobb snart ja forhåpentligvis :D Skittles er godteri, sånn små kuler med smak. Ligner på m&m, men ikke i smak :P Har enda ikke fått noen medboere nei, bor her helt alene :P skal gjøre det =)

HHJ sa...

Hei R-L
Vil bare fortelle at Helge Helgesen er i Mombai.
De var ganske nære når det smalt.
Du kan følge bloggen demmes. www.ifarta.org
HHJ