tirsdag 18. november 2008

Australia Baby!

Hei,

Naa har dere vel ventet lenge paa update fra selveste reisens destinasjon, sitter og oppdaterer paa en australsk pc med australsk tastatur. Saa ikke syt pga "Aa, 0, ae etc" :D

Vi har naa vaert i Sydney siden mandags morgen og har egentlig bare vilt ut fram til naa. I dag har vi ordnet Australsk bankkonto, telefon og skattekort og begynner aa f0le oss som australske beboere. Vi har matchende telefon nr, hvor kult er ikke det?

Andreas australsk telefon nr: 0450736882
RL australsk telefon nr: 0450736881

Give us a call? :D

F0rste natten sov vi fra 12 til 1600, oh-oh. Vi var ganske utslitt, og har jo 4 mnder aa oppleve Sydney paa, saa 0 stress :D Etter det dro vi ut og spiste paa et utested sentralt i Sydney. RL bestilte kylling-burger, og andreas bestilte biff, yummy. Etter det dro vi og sjekket utestedet i kjelleren under hostellet vi bor paa. Mye "Gunnar-musikk", for dere som ikke vet hva det er, saa ere alternativ/indie musikk, eller noe, vet ikke hva man kaller det. Vi tok en 0l i baren, f0lte musikken, danset til 1 sang og gikk aa laa oss. Koselig kveld. Yup.

I dag derimot har vaert en langt mer produktiv dag, vi startet med frokost paa Subway, oh, we missed subway. Etter det dro vi til banken, der fikk vi aapnet australsk konto, og venter naa paa aa faa visa-kortet i posten. 10 days they said. Etter det vendte vi nesa mot et kontor som visstnok leide ut m0blerte leiligheter paa Bondi Beach, hvor vi etterhvert skal bo. F0rste 5 minuttene av samtalen med damen, som hadde bart, fiklet hun bare med telefon og ga oss 0 0yenkontakt. We disliked. Hun sa at det var fullt paa Bondi, men at vi kunne leie 1mannsrom i et saakalt "Sharehouse" for den lekne sum av 5800 i mnden. Dyrt.

Vi snakket med Oda som bor paa Bondi, ei venninne fra skolen hun altsaa. Hun sa at vi kunne lete paa gumtree.com.au, hvor det visstnok skulle vaere mange alternativ. Det var det. Haaper vi finner noe. Det gj0r vi sikkert ogsaa.

Naa er klokken 3 paa dagen til oss, og hva kvelden bringer er fremdeles uvisst. Vi har enda ikke opplevd noe saerlig til sol i sydney, skuffende nok. Men tempraturene er jo langt bedre enn i kalde Kongeriket Noreg.

Randi-Lise: Det hoill det.

Peace out, savner dere alle mye. Lag sn0engler for oss da :D

-Andreas og Randi-Lise _o/

4 kommentarer:

bool sa...

Høres ut som "ting" går greit :) Håper dere finner en bra og rimelig plass å bo. Har lagret nr. ditt Andreas; så jeg kommer nok til å ringe deg etterhvert. Ikke klag over manglende sol da, her kan vi snart ta fram snøfreseren, og snøengler kan det sikkert også ordne seg med, men ikke i dag, noen må jobbe også. Ha det godt, begge to.

bRO sa...

ikke klag over temeratur med mindre dere må børste snå og "av-ise" bila hver gang den har stått i ro i 5 minutter. eller det er så glatt at dere tryner, eller at dere må gå i 10 kilo med klær for å ikke bli blå å dø! hehe

kos mobb du kjøpte deg bro?

jumpingaustralia sa...

Jepp, du maa gj0re det mor :) Haha, i dag er det faktisk ganske varmt her da, men smaaregner, i reckon 25 grader :D kj0pt crap nokia, saann man bare ringer med og sender meldinger :P dritdaarlig

Unknown sa...

"Mye "Gunnar-musikk", " haha dæm har skjønnt det i australia altså! :D - gush