fredag 14. november 2008

EXCLUSIVE: Last night in Chinaland



Hei,

Vet vi sa at vi ikke kom til å skrive før vi kom til Australia. Men her får dere EXCLUSIVE ny update. I dag stod vi opp 11:00 lokal tid, stakk å kjøpte frokost, spiste og chillet på rommet. Plutselig var klokken 14:30 og på tide å komme seg avgårde.

Vi tok buss #7 til hovedgaten, Nathan Road, gikk av bussen og vendte nesen mot Kimberly Road hvor «Rick's Tailors» ligger.

Andreas: No e æ spent, våkna et par ganga i natt, e så sjukt spent på dressen.
Innkaster: «Hielo, you want copy rolex?»
Randi-Lise: «Eh, no thanks»
Innkaster: «We have nice clothes too»
Randi-Lise: «Haha, trur d blir bra æ»
Andreas «Joa, æ og liksom. Men ka om d bli dårlig da? Bruk så my speinn på nåkka man ikke blir fornøyd med»

Innkaster hvisker noe med «Rolex» i øret på Randi-Lise.

Randi-Lise: Du bli nok fornøyd. Ok, ikke inn her. Det va her han andre fyren prøvd å lur oss inn.
Andreas: Her er det.

Vi går inn på Ricks Tailors og blir henvendt til sofaen og tilbudt noe å drikke. Andreas er for excited for å drikke noe og takker fint nei. Etter kort tid kommer en av de 6 som arbeider der og viser oss dressen. Førsteintrykket er bra. Fin farge. Fin form. Han gir meg dressbuksen, jeg går på prøverommet og tar den på. Nice. Randi-Lise liker buksen også. Nice sier hun. Han som arbeider der, en ikke-kinamann, hjelper meg på med dressjakka. Ikke så nice. Viser seg at den var for stor. Jeg surner sånn halveis. «It's too baggy» sier jeg. «Too loose?» spør mannen. Jeg nikker. Han begynner å feste masse nåler i dressjakken. Vi skulle komme tilbake Seven Thirty, som mannen sa.

Vi vender mot «New World Centre» hvor jeg kjøpte skoene mine. Rl ville ha hun også. Ikke like, men joggesko. Som hun kan jogge i. Det fant vi. Det og en ny koffert. Husker dere at vi sa at hennes ble ødelagt på veien til Hong Kong? Iallefall. «Beverly Hills Polo Club». Sosse-koffert.

Etter det dro vi hjem for å dusje og ordne oss for LAST NIGHT IN HONG KONG, CHINA.
Etter vi hadde dratt hjem, dusjet og ordnet oss for LAST NIGHT IN HONG KONG, CHINA, dro vi ut for å hente dressen og spise. Dressen var blitt bra. Niice. Vi spiste på Outback Steak House. En Australsk restaurant. Passende ikke sant? Veldig godt og litt dyrt, men det var jo trossalt LAST NIGHT IN HONG KONG, CHINA.

Randi-Lise hadde vekslet 100HKD for å ringe hjem til Martinpus, så med 100 mynter I hånden var rl klar til å ringe. MEN out of order.... så klart:( telefonsamtaler får vente til Australia:) Der skal vi få oss australsk nr. Så dere kan ringe oss så mye dere vil, uten at vi betaler:P

Nå kommer det ingen oppdatering før Australia. Vi b-b-b-blogges.

-Andreas og Randi-Lise.

1 kommentar:

bool sa...

Nice, very nice :)