søndag 21. desember 2008

And so this is christmas?




Hei,

22.Desember og to dager igjen til jul. Føles virkelig ikke sånn, aldri noen gang hatt så lite julestemning i hele mitt liv. Vi er enda bosatt i Warners Ave nr. 10, etter å ha snakket med Karen om utflytting og forklaring på at ting ikke fungerer som det skal, sa hun at det var de som måtte dra, om noen skulle dra, men insisterte på å snakke med de først. Og ting har blitt bedre.

Ellers så går no dagene som vanlig, i dag har jeg, Andreas har gått tur i 5 timer. Bestemte meg for å gå langs kysten på sånn «Beach Walk» som det heter. Startet på Bondi Beach og kom først til Tamarama Beach, en ganske liten strand som visstnok er kjent for delfiner, ikke at jeg så noen men. Så kom jeg deretter til Bronte Beach, en nokså større strand, men ikke langt så stor som Bondi Beach. Etter det var det et par små-strender til jeg kom til en gammel kirkegård, med store monumenter og grav-kammer, med inngang og greier. Pretty neat. Etter det så kom jeg da Til Coogee (uttales Kuh-chi, just so you know). Er egentlig ikke så mye å si, tok meg god tid på veien dit, bestemte meg for å gå på ned-siden av en sti på masse store steiner, etter å ha gått ganske langt kom jeg til en sving, og rett bak der var det 2 nakne jenter, 2 eldre menn og 1 filmkamera, tror jeg presterte å gå inn før innspillingen av en pornofilm. Faktisk. Etter det snudde jeg og tok stien. Tar foresten 2 timer med hurting gange for å komme seg til Coogee da. Iallefall. Da jeg kom hjem spiste jeg og RL taco-rester, yummy :D

Som sagt er det snart jul, og jeg skal skrive jobbsøknad og levere til Blockbuster i morgen, må virkelig få meg jobb nå, i og med at pengene nærmer seg slutten. Yep.

-Andreas

1 kommentar:

bool sa...

Hei Andreas, høres ut som litt av en tur du har gått. Fint at det ordner seg med samboerne deres, da blir dere vel boende en stund til? Synd du ikke har noen julestemning, det er vel fordi du slipper å ha maset til mor rundt deg om ryyding, vasking etc? Blir vel fin hjul tildere også tll ,slutt tenker jeg. Her har det vært mildvær en stund men nå har det begynt å snø igjen, så vi får nok en hvit jul. I følge værmelding så blir det ikke noe særlig med soling på dere på julaften, håper den er feil.
Fine bilder forresten. Hils RL og ha en fin lillejulaften.